Oldal kiválasztása

Happy Computer

Szolgáltatásaink

Windows Telepítés

Windows telepítés - rendszer javítás

Windows rendszer esetében megesik, hogy az előforduló hibák javítását újratelepítés képes a leghatékonyabban orvosolni. Kizárólag jogtiszta rendszert áll módunkban telepíteni az eszközökre, ami meglévő rendszer esetén, újratelepítésnél automatikusan aktiválásra kerül.

Windows
„takarítás”

Szoftveres karbantartás

Az eszközünk mindennapi használata során észrevétlenül bekerülhetnek a rendszerbe olyan kártékony elemek, amelyek lassítják vagy akár akadályoztathatják ennek működését. Szoftveres karbantartásunk minden ilyen jellegű, nem kívánatos elemet eltávolít a rendszerből. A működés ezáltal érezhetően gyorsabb, megbízhatóbb lesz.

Hardware javítások

PC - Laptop alkatrészek beszerzése, szerelése, tesztelése.

Széles körben végzünk fizikai szerelést igénylő feladatokat, asztali PC és laptopok esetében is. Az alkatrészek minden esetben megbízható forrásból kerülnek beszerzésre.

PC, Laptop
belső tisztítás

Fizikális takarítás kompresszorral

Bármilyen eszközről legyen szó, előbb vagy utóbb a por és egyéb levegőben, felületeken megtalálható szennyeződés idővel nagy mennyiségben van jelen a hűtési rendszerben. Ez melegedéshez vezet, ezért javasoljuk a rendszeresen elvégzett takarítást, amit nagy teljesítményű kompresszorral végzünk.

További szolgáltatásaink

Több munkafolyamat egyidejű végzése esetén kedvezményeket tudunk adni, amit átvételkor kalkulálunk!