Szolgáltatásaink

Több munkafolyamat egyidejű végzése esetén kedvezményeket tudunk adni, amit átvételkor kalkulálunk!

 

Minden fel nem tüntetett munka árazása átvételkor egyeztetendő!

 

 

Bevizsgálási díj: 5000 Ft

 

Összetett hibamegállapítás (szerelés, diagnosztikák) esetén: 10000 Ft

 

A bevizsgálási díj csak abban az esetben fizetendő, amennyiben a hibamegállapítást követően, az általunk adott árajánlat alapján nem kérik a javítást.

 

 

 

Windows Telepítés

Windows telepítés - rendszer javítás

Windows rendszer esetében megesik, hogy az előforduló hibák javítását újratelepítés képes a leghatékonyabban orvosolni. Kizárólag jogtiszta rendszert áll módunkban telepíteni az eszközökre, ami meglévő rendszer esetén, újratelepítésnél automatikusan aktiválásra kerül.

Windows
„takarítás”

Szoftveres karbantartás

Az eszközünk mindennapi használata során észrevétlenül bekerülhetnek a rendszerbe olyan kártékony elemek, amelyek lassítják vagy akár akadályoztathatják ennek működését. Szoftveres karbantartásunk minden ilyen jellegű, nem kívánatos elemet eltávolít a rendszerből. A működés ezáltal érezhetően gyorsabb, megbízhatóbb lesz.

Hardwares javítások

PC - Laptop alkatrészek beszerzése, szerelése, tesztelése.

Széles körben végzünk fizikai szerelést igénylő feladatokat, asztali PC és laptopok esetében is. Az alkatrészek minden esetben megbízható forrásból kerülnek beszerzésre.

PC, Laptop
belső tisztítás

Fizikális takarítás kompresszorral

Bármilyen eszközről legyen szó, előbb vagy utóbb a por és egyéb levegőben, felületeken megtalálható szennyeződés idővel nagy mennyiségben van jelen a hűtési rendszerben. Ez melegedéshez vezet, ezért javasoljuk a rendszeresen elvégzett takarítást, amit nagy teljesítményű kompresszorral végzünk.

A Happy Computer számítógépes szerviz és szaküzlet, mely széleskörű helyszíni munkavégzést biztosít Dunakeszi, Göd és Fót területén. Szakértő csapatunk a számítógépek, laptopok, nyomtatók és otthoni hálózatok terén nyújt szolgáltatásokat, beleértve a hibaelhárítást, javítást, telepítést és konfigurálást. Az otthoni és vállalati környezetekben is kiemelkedő szaktudással rendelkezünk, így biztosítva, hogy ügyfeleink informatikai rendszerei zavartalanul működjenek. Válaszd a Happy Computer szolgáltatásait, ha megbízható és professzionális megoldásokra van szükséged a számítógépes és hálózati igényeid kezeléséhez a Dunakeszi, Göd és Fót térségében!

 

Helyszíni kiszállást gyorsaságát befolyásolhatja aktuális terheltségünk és munkatársaink elérhetősége. Minden esetben precíz előzetes egyeztetést igényel a helyszínen történő munkavégzés.

Sürgősségi felár: 15000 Ft.