TELEPÍTÉS

Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét.

 

Windows Telepítés:

Ha új számítógépet vásárolt vagy frissíteni szeretné operációs rendszerét, a Happy Computer segít Önnek a Windows telepítésében. Tapasztalt szakembereink gyorsan és hatékonyan telepítik fel az operációs rendszert, hogy Ön zökkenőmentesen élvezhesse a számítógépe teljesítményét.

 

Újratelepítés Szükségessége: 

Az idő múlásával és a rendszerhasználat során előfordulhat, hogy a számítógép lassul, vagy problémák merülnek fel a rendszerrel. Ebben az esetben javasoljuk a Windows újratelepítését a Happy Computer szakemberei által. Az újratelepítés tiszta és optimalizált rendszert eredményez, javítva ezzel a számítógép teljesítményét és stabilitását.

 

Miért a Happy Computer?

A Happy Computer, Dunakeszi szerviz és szaküzlet kiemelkedik a szakértelmével és az ügyfélorientált szolgáltatásaival. Szakembereink gondoskodnak róla, hogy a Windows telepítés és újratelepítés folyamatai gördülékenyen zajljanak, és Ön elégedett legyen számítógépének teljesítményével.

 

 

Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy a szervizünkben, Dunakeszi területén. Biztosak vagyunk abban, hogy a Happy Computer szolgáltatásai segítenek Önnek a számítógépével kapcsolatos kihívások megoldásában.