ADATMENTÉS

Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét.

Amikor számítógéped teljesítménye lassul, vagy szoftverproblémákkal küzdesz, a Happy Computer segít a Windows újratelepítésével. Szakértőink biztosítják, hogy a friss telepítés során minden szükséges drivert és szoftvert optimalizált módon helyezzenek vissza, így számítógéped ismét gyorsan és hatékonyan fog működni.

Adathordozás és Cserék:
Amikor új számítógépre váltasz, vagy egyszerűen csak cserélnéd az adathordozó eszközödet, a Happy Computer gondoskodik az adatok biztonságos és zökkenőmentes átviteléről. Szakembereink segítenek az adatok másolásában és visszatöltésében, hogy ne veszítsd el fontos dokumentumaidat, képeidet vagy egyéb fájljaidat.

Szolgáltatásaink a Laptopokra is kiterjednek:
A Happy Computer nemcsak asztali számítógépek, hanem laptopok esetében is kínálja a Windows újratelepítés és adathordozás szolgáltatásait. Legyen szó akár a merevlemez cseréjéről vagy a szoftverfrissítésről, szakértő csapatunk garantálja a zavartalan átmenetet.

A Happy Computer, Dunakeszi szerviz és szaküzlet mindent megtesz azért, hogy számítógépes tapasztalataid gördülékenyek és hatékonyak legyenek. Bízz ránk, és mi gondoskodunk arról, hogy a Windows újratelepítés és az adathordozás folyamata problémamentesen és gyorsan menjen végbe!